Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Saltea cu pietre de jad sau turmalina

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1100 lei Lei
Brand
Varianta mare cu 209 pietre de jad
Out Of stock
Descriere
Varianta mare cu 209 pietre de jad cu dimensiunile de 190x100 cm si o masa de 12 kg
In stoc doar varianta cu jad si cea cu turmalina
Incalzirea se face electric, iar caldura (IR) transmisa pietrelor de jad impreuna cu emiterea de ioni negativi de catre ansamblu se materializeaza prin efecte benefice asupra organismului.

Daca pietrele de jad sunt completate si de pietre de turmalina, atunci se obtine o imbunatatire a circulatiei si o remediere a bolilor genitale, atat la femei, cat si la barbati. Mai mult, dispare prin utilizare continua a saltelei, „boala mainilor si a picioarelor reci”(sindromul Raynauld).

Salteaua cu pietre este un produs nou care adopta tehnica avansata de incalzire a pietrelor, care prin continutul lor elibereaza sub efectul termic diverse micro elemente, ca Seleniu, Zinc, Nichel Cupru, Mangan, Magneziu, Cobalt, Calciu si multe alte elemente indispensabile pentru sanatatea corpului uman.

Undele de start ale acestor elemente sunt asemanatoare celor de la nivelul celulei umane. Jadul emite niste unde, celulele umane intra in rezonanta in asa fel incat se revigoreaza si elimina toxinele din organism. Magneziul este una din componentele majore existente la nivelul celulelor umane, dar care poate transforma apa de baut, apa naturala in apa activa “energizata”, care ajuta la imbunatatirea sistemului imunitar. De asemenea, jadul produce un efect fotoelectric, focusat pe energie si produce un camp care intra in rezonanata cu corpul uman si coordoneaza mai bine organismul din punct de vedere functional.

Turmalina are 10 microelemente ca si Magneziu,, Fe, Al, Bor si altele. Aceste microelemente sunt bune pentru corpul uman, deoarece, sub efectul curentului electric ele emit ioni negativi. Cea mai mare caracteristica a turmalinei este aceea de a produce permanent un current electric de 0.06 A, care imbunatateste circulatia sanguina. Folosind functia anionilor si a razelor IR(infrarosu), multe afectiuni femeiesti pot fi vindicate, ca de exemplu, anexitele, durerile lombare, durerile la ciclu, nevralgiile si multe altele.

Caracteristici tehnice si functii

Salteaua este confectionata din 12 straturi:

-primul strat este din piele de inalta calitate, durabila, eleganta si usor de curatat.

-al doilea strat este din material textil foarte dens

-asl 3lea strat este din pietre de jad/turmalina; sub efectul IR emit ioni negativi, imbunatatind circulatia;

-al 4 lea strat este din fibra de carbon; asigura o superabsorbtie, indepartand mirosul neplacut al transpiratiei corpului sub efectul termic; ajusteaza umiditatea; emisia de anioni este foarte ridicata,, ca urmare a mineralelor din continutul pietrelor;

-al 5 lea strat este    din fibra de sticla; acest material poate intrerupe/bloca undele electromagnetice;

-al 6 lea strat este de incalzire, folosind material standard de incalzire; dupa incalzire, temperatura creste rapid, materialul nu imbatraneste si rezista la temperaturi ridicate;

-al 7lea strat este stratul de sensibilizare a caldurii, adica, daca temperatura creste prea mult, aparatul intrerupe automat alimentarea ;

-al 8 lea strat este un material ecologic care fixeaza liniile de incalzire a saltelei;

-al 9 lea strat este    un strat care aduna caldura si impiedica eliberarea ei din strat;

-al 10 lea strat este un strat ecologic din bumbac pentru compresiune;

-al 11 lea strat este un strat izolant termic; impiedica propagarea caldurii in jur si previne supraincalzirea;

-al 12 lea strat este o laveta impermeabila Eleusine, durabila, previne ruperea, fiind rezistenta si protejeaza salteaua.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura