Produse si Servicii

$
Out Of stock
Descriere
Standul este alcatuit din urmatoarele module:

– panou fotovoltaic 180W/24 V cu sistem de iluminare orientabil si compus din 24 becuri cu incandescenta cu oglinda, putere totala 1500W; Intensitatea luminoasa a becurilor este reglabila continuu

– turbina eoliana 450W/24V cu contrpler PWM antrenata de motor asincron; turatia motorului este reglabila in domeniul 0- 700 rot/min cu un convertizor static de frecventa.

– pila de combustie cu hidrogen. Puterea pilei este de 100W; este alimentata cu hidrogen de inalta puritate din butelie de inalta presiune prevazuta cu reductor de presiune.

Toate cele 3 module stocheaza energia intr-un banc de baterii deep cycle cu gel, de 100Ah la 24V tensiune nominala.

Tensiunea continua din baterii este apoi convertita in tensiune alternativa 220V/50Hz prin intermediul a 3 invertoare programabile de tip SWEA de 250W fiecare. Invertoarele sunt de tip on-grid si se sincronizeaza cu tensiunea retelei. Invertoarele se pot cupla pe cate o faza a unei retele trifazate sau in paralel, pe o retea de tensiune monofazata clasica.

Toti parametri se transmit intr-un Laptop programul software permitand stocarea lor, vizualizarea curbelor pe un interval de masurare configurabil intre 1 min si 60 min, precum si exportul datelor in mod ASCII si importul lor in diverse programe (de exemplu MS Excel).

Pentru vizualizarea de catre elevi si studenti, tabloul central este livrat cu un monitor de 15″ sau pe un monitor separat de tip plasma de 32′ sau mai mare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura