Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Controler eolian

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2100 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Controler eolian cu dump 2000W 48V pret 2100 lei
Controler eolian cu dump 1000W 48V pret 1600 lei
Prevazut cu dump loader incorporat.
Display LCD .
Curentul si tensiunea maxima de incarcare a bateriilor se pot seta manual functie de tipul de baterii pe care le aveti.(la varianta cu RS232). Aceasta varianta este 2300 lei
Accepta pana la 500W pe intrarea de solar.
Consum foarte mic in functionare (cca 0,1A): cele 2 ventilatoare mari din interior se activeaza doar cand curentul de incarcare depaseste 10A sau cand controlerul este in franare.
Franarea se face pe rezistente de putere nu pe tranzistori

Varianta PWM 2000W are 2 rezistente de franare in interiorul controlerului; cea de 1000W are doar o rezistenta (imaginea)

Varianta MPPT poate incarca bateriile la viteze ale vantului foarte mici, deoarece creste tensiunea de la turbina incepand cu 10V (setabil). De asemenea panta de incarcare I/U se poate seta: intre 2 si 16; la pante mici turbina e „moale” si permite cresterea usoara a turatiei. La pante mari turbina se impotriveste cresterii turatiei odata cu viteza vantului (setare buna pe perioada de iarna). In acest fel cresterea cu turatia a putereii turbinei se poate limita din controler la vanturi foarte mari. Setarile se fac pe portul serial, cablul si software-ul sunt incluse. Varianta MPPT nu are intrare de PV (solar)

La varianta MPPT, dumploaderul este intr-o alta cutie metalica pentru protectie termica si la foc), si are 2 rezistente pentru franare.

Made in China.
Garantie 12 luni. Factura cu TVA

Mai multe informatii la ave-maria.ro
Avem si varianta MPPT pentru 700W/24V sau 48V
Trimite mesaj
Din Gura in Gura